Gerard Raterink

Foto Gerard RaterinkMijn naam is Gerard Raterink. Vanaf 1978 ben ik werkzaam in de bouw. De eerste 10 jaar bij verschillende architecten gevolg door 5 jaar bij een bouwcombinatie van projectontwikkelaar, architect, aannemer, en installateur. In 1993 ben ik gestart met mijn eigen bouwkundig adviesbureau.

In al deze jaren heb ik veel praktijk ervaring opgedaan met veel facetten van het bouwen. Vanaf de eerste voorstel schetsen tot aan het begeleiden van de uitvoering van bouwprojecten in de utiliteits- en woningbouw.

Deze werkzaamheden verricht ik voor zowel nieuwbouw, verbouw als ook voor renovatie.
Het belang van de opdrachtgever(s) staat voorop. Ik maak heldere afspraken waar iedereen weet waar hij/zij mee af is. Dit bevorderd een goede sfeer tijdens de uitvoering.
Uiteindelijk is bouwen ook een kwestie van vertrouwen op elkaar. Controle en begeleiding werkt dan ook preventief voor de partijen die deelnemen aan het bouwproces.

Mijn passie in de bouw is om mensen te helpen met mijn kennis en kunde bij het verwezenlijken van hun dromen en plannen.
Dus hebt u een “bouwdroom” maak dan eens een vrijblijvend afspraak met mij. Ook al wilt u eerst eens gewoon van gedachten wisselen over uw plannen.
Ik sta ook graag voor u klaar wanneer u zit met bouwtechnische vragen of een bouwkundig probleem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn bedrijf is gevestigd aan:
de Heurne 52,
7255CL Hengelo (Gelderland)
Telefoon: 0031 575 463 410